Blog

Synology Netfast
  • 01 Jan

Synology Netfast

Netfast ,Synology İle Sizlere Neler Sunuyor?

Güvenilir,Anlaşılır ve Teknik Ekipman Desteğiyle Verilerinizi Synology ile Depolayın

SynologyNAS, yüksek performanslı ve basitleştirilmiş veri yönetimi çözümleri sunarak hacmi artmakta olan verilerinizi sezgisel DiskStation Manager (DSM)aracılığıyla verimli bir şekilde depolamanızı, yönetmenizi ve verilere erişmenizi sağlar.

SynologyHybrid RAID (SHR) Sistemi

SHR(Synology Hybrid RAID) , geleneksel RAIDsistemleriyle karşılaştırıldığında depolama hacmi dağıtımını daha kolay hale getiren otomatik bir RAID yönetimi sistemidir. Kullanıcı çeşitli RAIDdüzeylerini tam olarak kavramış olmasalar bile kullanıcıların RAID yönetimini yapılandırmasını, genişletmesini ve depolama özelliğini en üst düzeye çıkarmasını sağlar.

Dosya Sistemi Synology’de Btrfs ileFarklılaşıyor

Kurumsal depolama sistemlerinde sıklıkla karşı karşıya kalınan arıza toleransı ve veri koruma gibi sorunlara çözümler sunmak üzere bir dosya sistemi tasarlanmıştır. Veri bütünlüğünü sağlamak ve veri bozulmasını önlemek için anlık görüntü teknolojisi, metaveri izleme, dosyanın kendini iyileştirmesi*özelliklerini sunar.

İş Dosya Sunucusu ve Bulut Hizmetleri Synology Güvencesiyle

İşletmeler, veri yönetimi ve gizlilikle ilgili endişeleri dikkate alarak ekipler veya konumlar arasında ortak çalışma yürütmeye ve dosya paylaşmaya ihtiyaç duyar. Synology, bulutun esnekliğini şirket içi dosya depolama alan ıkontrolüyle birleştiririp hizmet sunmaktadır. Synology, Synology NAS'ınızı mümkün olan en basit şekilde bağlamaya ve önemli verilerinizin tamamını özel bir veri merkezinde [Synology Cloud2(Synology C2)] korumaya yönelik bulut hizmetleri sunar.‍ ‍

Synology’de Active Backup for Business ve Sanallaştırma

Synology Virtual Machine Manager ve VMware ortamlarında dosya düzeyinde geri yükleme ve anında kurtarma ile PC'ler,sunucular ve sanal makineler için kapsamlı çözüm sunuyor. İş verimliliğini sağlamak ve gerekli depolamayı en aza indirmek için Değiştirilen Blok İzleme(DBİ) , sadece değiştirilen blokları yüklerken global tekilleştirme teknikleri,yinelenen verileri veri depolarının dışında tutar. iSCSI/NFS depolama veSynology Virtual Machine Manager gibi çeşitli sanallaştırma çözümleri, Synology NAS üzerindeki sanal ortamlar için depolama ile birlikte bilişim altyapısını yönetmenize yardımcı olur.