Blog

Synology Systems için HAT5300 HDD
  • 01 Jan

Synology Systems için HAT5300 HDD

Sabit sürücülerin boyutları bize bir fikir verir :

8 TB, 12 TB ve 16 TB, özel kullanım için oldukça tipik olmayan boyutlardır. Sabit diskler elbette her alanda kullanılabilir, kurumsal ortamlarda en çok sabit disklerden yararlanacaksınız!

8 TB, 12 TB ve 16 TB'de Synology HAT5300'ün öne çıkan özellikleri

Enterprise sınıf güvenilirlik ve dayanıklılık:

24/7 ortamlar için geliştirilmiş, 2,5 milyon saatlik ortalama ömür (MTTF) ve 5 yıl garantiyle yılda 550 TB'a kadar iş yükü için derecelendirilmiştir

Kalıcı yazma önbellek teknolojisi :

Ani bir elektrik kesintisi durumunda veri bozulması olasılığını en aza indirir.

Birlikte güçlü:

Donanım yazılımı ve DiskStation Manager (DSM) optimizasyonları, birden çok istemcide sıralı okuma performansını% 23'e kadar artırır. ‍

Tek bir kaynaktan güncelleme:

Otomatik ürün yazılımı güncellemeleri DSM güncellemeleriyle birlikte gerçekleştirilir, böylece ek bakım süreçleri en aza indirilir

Güvenilirlik ve Tutarlı Çalışma :

Güvenilirlik ve tutarlı çalışma NAS çözümleri için çok önemlidir! Bunu sağlamak için, NAS ve sabit sürücülerin uyumlu olması özellikle önemlidir.

Gelecekte, bazı modellerin uyumluluk listesi daha kısa olacaktır, çünkü - özellikle şirketlerde kullanıldığında - sistemlerimizin mümkün olan en yüksek düzeyde güvenilirlik sunmasını sağlamak istiyoruz. Ve bu yalnızca % 100 eşleşen HDD'lerle mümkündür.

Evinizdeki tüm cihazlar için hiçbir şey değişmez. Uyumlulukta duyurulan değişiklikler yalnızca, öncelikli olarak iş veya veri merkezi ortamlarını hedefleyen XS, XS +, SA, UC ve FS serileri gibi gelecekteki üst düzey modellerimiz için geçerlidir.

Özetle: SYNOLOGY ; Kendi sabit diskleri ile ; en düşük toplam sahip olma maliyetini sağlamak için yalnızca performans açısından değil, aynı zamanda hız ve destek kalitesi ve sorun giderme açısından da sizin için daha da güvenilir olmak istiyor .

Şirketler için merkezi bir iletişim noktası olmayı hedefliyor :

Farklı bileşenler, tek bir iletişim noktasında birleşiyor !.

https://sy.to/rn2td